Маслини в'ялені чорні з кісточкою, 550г, Koy Sefasi, Туреччина
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
489 ₴
484 ₴
Показати оптові ціни
Коли маслини дозрівають і набувають натурального чорного кольору, їх збирають, пересипають морською сіллю і ставлять у темне місце, де вони в'яляться 10-12 місяців. Так готували маслини у Стародавній Греції, Римській імперії та Візантії. Кожна в'ялена маслина зберігає свою натуральну соковитість і неповторний смак.
З цим продуктом ви зможете створювати різноманітні закуски, салати та гастрономічні композиції, які порадують вас та ваших гостей.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вид консервації | Маслини |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 550 г |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | оливки чорні |
виробник | Koy Sefasi |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Фасовані |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
- Ціна: 484 ₴