Лукум турецький
- Готово до відправки Оптом і в роздріб300 ₴255 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб239 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб350 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб740 ₴/кг
- Готово до відправки Оптом і в роздріб810 ₴/кг
- Готово до відправки Оптом і в роздріб234 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб125 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб195 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб265 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб226 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб132 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб264 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб420 ₴/кг
- Готово до відправки Оптом і в роздріб226 ₴
- Готово до відправки Оптом і в роздріб224 ₴
Лукум турецький
«Лукум» — одна з найпопулярніших турецьких солодощів. Уперше рецепт лукуму був складений у XVIII ст. королівським турецьким кондитером Алі Бекіром. Спочатку цибулі готували з трояндової води, цукру та крохмалю. Згодом стали додавати шоколад, горіхи, фісташки, лимонну цедру, мед, корицю, фрукти, кокосову стружку. Зазвичай цибулею готується кубічна форма та у формі рулетів. Буває цілісним і багатошаровим, а також у формі ковбаски з начинкою з волоського горіха, покритого виноградним соком, загущеним борошном.